Kamionnal ütközött össze egy teherautó az M1-es autópályán

2020. 02. 19., sze - 12:06
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A baleset következtében nem sérült meg senki, azonban a teherautó rakománya az úttestre szóródott, ezért Herceghalom térségében torlódásra kell számítani a Budapest irányába vezető szakaszon.

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy kamion és egy teherautó 2020. február 19-én 11 óra 25 perc körül az M1-es autópálya főváros irányába haladó oldalán, a 22-es kilométerszelvénynél, Herceghalom térségében. A baleset következtében a teherautó nekicsapódott a szalagkorlátnak, rakománya pedig az úttestre szóródott. 

A balesetben nem sérült meg senki, azonban a részes járművek a belső forgalmi sávot elfoglalják, a helyszínen jelentős torlódás alakult ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.