Közlekedési baleset történt Ceglédnél

2017. 11. 15., sze - 08:27
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ütközés során egy ember megsérült.

Személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt 2017. november 15-én 7 óra 31 perc körül a 40-es számú főút 28. kilométerszelvényében, Cegléd külterületén. Két személyautó eddig ismeretlen körülmények között összeütközött, aminek következtében egy személy megsérült.

 

A baleseti helyszínelés és műszaki mentés megkezdődött, ennek idejére az utat teljes szélességben lezárta a rendőrség. A forgalmat a 4-es számú főútra terelik.

 

Vezessenek óvatosan!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Public transport to Mogyoród

During the weekend of the 2018 Hungarian Grand Prix, over and above the option of travelling individually by car, we would like to draw attention to the alternative of public transport.

 

Tömegközlekedéssel Mogyoródra

A Formula 1 Magyar Nagydíj 2018 versenyhétvége idejére az egyénileg, gépjárművel történő utazás mellett alternatív közlekedési lehetőségre hívja fel a figyelmet a rendőrség.

 

Életmentés összefogással - videóval frissítve

Fürdeni mentek a Drávára Felsőszentmártonnál, azonban egy gyermeket elsodort a víz, többen pedig egy kőgáton és egy szigeten rekedtek. A rendőrök, tűzoltók és mentők összefogásával sikerült megmenteni őket.

 

Kábítószert árult, fenyegetőzött

Fiataloknak is adott el kábítószert a gyanú szerint egy férfi Magyarbánhegyesen. Volt olyan fogyasztó, aki tartozást halmozott fel nála, őt megfenyegette. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az ügy vizsgálatát befejezte.