Lezárták a Ferihegyi Repülőtérre vezető utat

2018. 01. 13., szo - 01:14
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Baleset történt Pestszentlőrincen.

Eddig tisztázatlan körülmények között, 2018. január 13-án 0 óra 30 perc körül Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton két személygépkocsi összeütközött. Az elsődleges információk alapján a balesetben egy ember megsérült. 

A műszaki mentés és a szemle idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták és a forgalmat a Gyömrői útra terelik. 

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hóban hagyott nyomok

Gyorsan a nyomára akadtak a rendőrök annak a férfinak, aki szalámikat lopott egy mezőrúti házból.

 

Lezárt ügyek: Nyári falopás

A rendőrök befejezték a nyomozást azzal a miskolci férfival és élettársával szemben, akik 14 köbméter fát tulajdonítottak el az erdőből.

 

Homályos sötétség

Az esti órákban világítás nélkül autózott Miskolcon egy férfi, a rendőri ellenőrzés során kiderült, hogy ivott a vezetés megkezdése előtt, a jogosítványát pedig korábban bevonták. Az ittas járművezetők magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára!

 

Pihenőparkban rongáltak

Egy hódmezővásárhelyi pihenőparkban található építményeket rongált meg egy 21 éves férfi és hat fiatalkorú társa. A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőket elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2018. január 24-én 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére.