Még mindig tart a helyszíni szemle és a műszaki mentés a 8127-es számú úton

2018. 12. 13., cs - 11:09
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Mór és Árkipuszta közötti útszakaszon történt közúti közlekedési balesetben egy 35 éves férfi vesztette életét.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. december 13-án 9 óra 9 perc körül a 8127-es számú út 6-os kilométerénél, Mór közelében, ahol egy tehergépjármű és egy Suzuki típusú személygépkocsi ütközött össze. A balesetben a Suzuki 35 éves vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle és a járművek műszaki mentése jelenleg is tart, a gépjárművezetők Mór felé, a 81-es számú főúton tudják elkerülni a baleset helyszínét!

Továbbra is kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.