Még mindig tart a helyszíni szemle és a műszaki mentés a 8127-es számú úton

2018. 12. 13., cs - 11:09
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Mór és Árkipuszta közötti útszakaszon történt közúti közlekedési balesetben egy 35 éves férfi vesztette életét.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. december 13-án 9 óra 9 perc körül a 8127-es számú út 6-os kilométerénél, Mór közelében, ahol egy tehergépjármű és egy Suzuki típusú személygépkocsi ütközött össze. A balesetben a Suzuki 35 éves vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle és a járművek műszaki mentése jelenleg is tart, a gépjárművezetők Mór felé, a 81-es számú főúton tudják elkerülni a baleset helyszínét!

Továbbra is kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.