Megszűnt a forgalomkorlátozás a 6219-es számú úton

2018. 12. 11., k - 23:01
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Mezőfalva és Nagyvenyim között zavartalanul halad a forgalom.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. december 11-én 17 óra 15 perc körüli időben a 6219-es számú út 6-os kilométerszelvényében, Mezőfalva térségében. Ez ideig tisztázatlan körülmények között egy személygépjármű egy láthatósági mellény nélkül az úttesten közlekedő gyalogost ütött el, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés az érintett útszakaszon véget ért, a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.