Megszűnt a forgalomkorlátozás a 82-es számú főúton

2019. 04. 18., cs - 10:42
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Befejeződött a szemle és a műszaki mentés Győrben, a Külső-Veszprémi úti kereszteződésnél.

Amint az korábban megírtuk baleset történt a 82-es számú főúton Győrben, ahol egy helyszínen, két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt rövid idő belül. A balesetekben négy jármű volt érintett, három sérültet vittek a mentők a kórházba.

A műszaki mentés és a szemle befejeződött, a forgalom zavartalanul halad az érintett útszakaszon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.