Megszűnt a forgalomkorlátozás a 83-as főúton Győrnél

2018. 01. 02., k - 22:01
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Ismét teljes szélességében járható az út a halálos kimenetelű közlekedési baleset helyszínén.

Amint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 83-as számú főúton, a koroncói leágazó közelében. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy autó vezetője Győr felől, Győrszemere irányába haladt és későn észlelte az úttesten közlekedő - láthatósági mellényt nem viselő - gyalogost, így a járműve bal oldalának elejével elütötte őt. Az ütközés következtében a gyalogos átcsapódott a szemközti sávba, ahol egy éppen arra haladó kisteherautó szintén elütötte. A gyalogos férfi a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség a helyszínelést befejezte, így az érintett útszakaszon ismét zavartalanul haladhat a forgalom.

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Stabil csapattal

Összeszokott állomány vigyázza Törökszentmiklós és a hozzá tartozó hat település 36 ezer lakójának nyugalmát. A rutinos zsaruknak kiváló a hely- és a személyismeretük, gyakran már egy tanú leírásából, a tolvaj mozgásából megmondják, kit kell keresni. Így volt január második hetében is, amikor minden tudomásukra jutott bűncselekményt felderítettek.

 

Megtalálta a tulajt az orgazda

Igencsak belecsaptak a húrokba, Észak-Magyar­ország legjelentősebb XXI. századi hangszerlopását követte el a háromfős bűnbanda.

 

Hittel szolgál

Kétszer szerelt fel rendőrnek. Igazából sosem tudott elszakadni a zsaruléttől, így ismét az állomány mellett döntött – immár felszentelt lelkészként Pallagi Andrea törzsőrmester, a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság vizsgálója.

 

Jó válaszokat adtak

Tettek egy lépést a rendőrök és a diákok is, mondjuk, hogy félúton találkoztak. Az Országos Rendőr-főkapitányság nagyszabású börzén ajánlotta a hivatásos szolgálatot a pályaválasztás előtt állóknak.