Megszűnt a forgalomkorlátozás az M1-es autópályán Hegyeshalom térségében

2019. 05. 18., szo - 08:35
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Újra zavartalanul közlekedhetnek az autópálya Budapest felé vezető oldalán.

Mint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. május 18-án 5 óra 18 perckor, az M1-es autópálya 166-os kilométerszelvényénél. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött össze. A két sofőr a baleset után a leállósávon félreállt és a járműből kiszállt, majd eközben az autó vezetőjét elsodorta egy német honosságú gépkocsi. A balesetben a személygépkocsi vezetője megsérült, őt a mentők kórházba vitték. Az érintett helyszínen a baleseti szemle és a műszaki mentés véget ért, a forgalom 8 óra 15 perctől újra zavartalanul halad.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a cipőrablók

Őrizetben van már az a páros, akik Ózdon bántalmaztak egy domaházai férfit, majd elvették készpénzét és cipőjét.

 

Felmerült az ittasság gyanúja

Az ajka-padragkúti baleset feltételezett okozójánál pozitív értéket jelzett az alkoholteszter. Rajta kívül további 14 sofőrrel szemben intézkedtek ittasság gyanúja miatt a Veszprém megyei rendőrök az elmúlt 48 órában, kettő közülük balesetezett.

 

Lezárt akta: Megverte az élettárást

A hajdú-bihari rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint úgy megverte az élettársát, hogy a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 

Rendőrkézen a rabló

Egy idős férfi pénzét vette el a nő, akit rövid időn belül elfogtak a salgótarjáni nyomozók.