Megszűnt a forgalomterelés az M7-es autópálya somogyi szakaszán

2018. 06. 20., sze - 16:50
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Balatonboglárnál a forgalmat a rendőrök a 7-es számú főútvonalra terelték, a főváros felé jelenleg sávkorlátozás van érvényben.

Ahogy arról korában már beszámoltunk, 2018. június 20-án 16 óra körül az M7-es autópálya 140+300. kilométerszelvényben Balatonlelle térségében Budapest irányába közlekedett egy gépkocsi, amelynek utasa rosszul lett. A helyszínre mentőhelikopter érkezett, ezért a rendőrök az autópályát a főváros irányába 16 óra 14 perckor lezárták, a forgalmat a 7-es számú főútvonalra terelték. A korlátozást 16 óra 55 perkor feloldották, a forgalom jelenleg a belső sávon halad, a külső- és a leállósáv továbbra is le van zárva.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Feladta magát

A rendőrségi felhívás hatására önként feladta magát az a férfi, aki társával bántalmazott egy színművészt Budapesten.

 

Balesetet okozott és segítségnyújtás nélkül elhajtott

Súlyosan megsérült egy motor vezetője Békéscsabán. Egy személygépkocsival közlekedő nő nem adott neki elsőbbséget, a férfi ezért hirtelen fékezett és elesett. Az autó vezetője nem állt meg, hanem elhajtott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

 

Meglőtte a kutyát

Állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 53 éves férfival szemben.

 

Mogyorókrémre szakosodott

A veszprémi rendőrök üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésével gyanúsítanak egy 42 éves szentgáli lakost, aki az elmúlt időszakban több alkalommal lopott édességet, majd értékesítette azokat.

 

Keressük Farkas Stefániát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 17 éves mezőkeresztesi lány eltűnése ügyében.