Megszűnt a forgalomterelés az M7-es autópálya somogyi szakaszán

2018. 06. 20., sze - 16:50
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Balatonboglárnál a forgalmat a rendőrök a 7-es számú főútvonalra terelték, a főváros felé jelenleg sávkorlátozás van érvényben.

Ahogy arról korában már beszámoltunk, 2018. június 20-án 16 óra körül az M7-es autópálya 140+300. kilométerszelvényben Balatonlelle térségében Budapest irányába közlekedett egy gépkocsi, amelynek utasa rosszul lett. A helyszínre mentőhelikopter érkezett, ezért a rendőrök az autópályát a főváros irányába 16 óra 14 perckor lezárták, a forgalmat a 7-es számú főútvonalra terelték. A korlátozást 16 óra 55 perkor feloldották, a forgalom jelenleg a belső sávon halad, a külső- és a leállósáv továbbra is le van zárva.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem szeretett buszozni

A hódmezővásárhelyi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy mindszenti férfit, aki eltulajdonított egy kerékpárt a belvárosban. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Telefont rabolt

A gödöllői rendőrök őrizetbe vették azt a 32 éves férfit, aki kirabolt egy 11 éves fiút Bagon.

 

Spártai 300

Debrecenben került megrendezésre a VIII. Spártai 300 Rendészeti Országos Bajnokság.

 

Hamis bérleteket gyártottak és árultak

Az újpesti nyomozók befejezték annak a négy férfinak az ügyét, akik kilopták az egyik jegyautomatából a hőpapírszalagot, majd az abból készített hamis bérleteket, illetve jegyeket 26 vásárlónak adták el.