Megszűnt az útlezárás a 4-es főúton Székelynél

2019. 12. 02., h - 19:58
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad.

Mint arról korábban beszámoltunk, közúti közlekedési baleset történt a 4-es számú főút 296. kilométerszelvényében Székelynél 2019. december 2-án 16 óra körül. A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan okból eredően két személygépkocsi frontálisan összeütközött. Az egyik jármű az árokba csapódott. A baleset során ketten megsérültek. A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 19 óra 30 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad.

Kérjük a közlekedőket, hogy a balesetek elkerülése érdekében nagyobb körültekintéssel, a megváltozott időjárási, látási, és útviszonyoknak megfelelően közlekedjenek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.