Megszűnt az útlezárás a 44-es számú főúton, Kondoros közelében

2018. 09. 12., sze - 16:00
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség befejezte a helyszínelést a 44-es számú főúton, Kondoros és Kardos között. A forgalom mindkét sávon zavartalanul halad.

Befejeződött a helyszínelés a 44-es számú főúton, ahol korábban összeütközött egy kisteherautó és egy kamion. A balesetben a kisteherautó vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség 2018. szeptember 12-én, 15 óra 55 perckor az útlezárást feloldotta, a forgalom mindkét sávon zavartalan. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesítettek szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.