Megszűnt az útlezárás a 83-as számú főúton

2019. 10. 11., p - 16:15
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték a halálos közúti közlekedési baleset helyszínelését Farkasgyepű és Járiföld között.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos közúti közlekedési baleset történt a 83-as számú főút 12. kilométerszelvényében 2019. október 11-én 13 óra 19 perckor.

A helyszíni szemle alapján a Farkasgyepű felől Pápa irányába közlekedő motorkerékpár egy balra ívelő útkanyarulatban eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott a menetirány szerinti jobb oldali útpadkára, és egy közúti jelzőtábla oszlopának ütközött. A baleset során a motorkerékpárt vezető 57 éves ajkai férfi – aki egyedül utazott a járművén – olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés véget ért, a főúton a forgalom ismét zavartalanul halad.

baleset

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.