Megszűnt az útlezárás az M1-es autópályán

2017. 11. 15., sze - 08:23
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Ismét zavartalan a forgalom az autópálya 36-os kilométerszelvényében, ahol korábban anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

Mint arról korábban beszámoltunk, egy személygépkocsikat szállító tréler felborult 2017. november 15-én 7 óra 33 perckor az M1-es autópálya 36-os kilométerszelvényében a Budapest felé vezető oldalon. A balesetben személyi sérülés nem történt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon a forgalom a leállósávon haladt.

A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást, az autópálya ismét teljes szélességében járható.
 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Public transport to Mogyoród

During the weekend of the 2018 Hungarian Grand Prix, over and above the option of travelling individually by car, we would like to draw attention to the alternative of public transport.

 

Tömegközlekedéssel Mogyoródra

A Formula 1 Magyar Nagydíj 2018 versenyhétvége idejére az egyénileg, gépjárművel történő utazás mellett alternatív közlekedési lehetőségre hívja fel a figyelmet a rendőrség.

 

Életmentés összefogással - videóval frissítve

Fürdeni mentek a Drávára Felsőszentmártonnál, azonban egy gyermeket elsodort a víz, többen pedig egy kőgáton és egy szigeten rekedtek. A rendőrök, tűzoltók és mentők összefogásával sikerült megmenteni őket.

 

Kábítószert árult, fenyegetőzött

Fiataloknak is adott el kábítószert a gyanú szerint egy férfi Magyarbánhegyesen. Volt olyan fogyasztó, aki tartozást halmozott fel nála, őt megfenyegette. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az ügy vizsgálatát befejezte.