Megszűnt az útlezárás Hévíz közelében

2018. 09. 14., p - 17:02
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A forgalom ismét zavartalanul halad a balesettel érintett szakaszon.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. szeptember 14-én 12 óra 15 perc körül Hévíz közelében, a 760-as főút 3+400 -as kilométerszelvényénél.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint 2018. szeptember 14-én 12 óra 15 perc körül két motorkerékpáros közlekedett a 760-as főúton Zalaegerszeg irányából Hévíz felé, amikor a nemesbüki kereszteződés előtt – eddig tisztázatlan körülmények között – összeütköztek és elestek. Az egyik motor vezetője – egy 40 éves osztrák férfi – olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a másik motorost – egy 37 éves magyar állampolgárt – a mentőhelikopter vitte kórházba.


A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszíneltek.

A helyszíni szemle befejeződött a forgalom ismét zavartalanul halad.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ittasan ütközött

A járművezető először egy jelzőtáblának, majd egy kandelábernek hajtott, aminek következtében az autója kigyulladt.

 

Újra járható az 55-ös számú főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés az 55-ös számú főúton Ásotthalom közelében, ahol korábban személyi sérüléses baleset történt.

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.