Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 7-es számú főúton, Székesfehérváron

2018. 12. 13., cs - 16:16
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Két gépjármű ütközött össze, ezért váltakozó irányban, félpályán halad a forgalom.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint Székesfehérváron, a 7-es számú főút 68-as kilométerszelvényében 2018. december 13-án 15 óra 55 perckor eddig tisztázatlan körülmények között két gépjármű frontálisan ütközött.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra és torlódás kialakulására kell számítani.

A további balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.

 

Nyílt nap Körmenden

Ismét nyílt napot tartottak a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban január 8-án.