Teljes útlezárás a 4-es számú főúton

2020. 05. 25., h - 09:00
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Helyszíni szemlét tart a rendőrség a 4-es számú főút debreceni szakaszán.

Közúti közlekedési baleset szemléjét tartják a rendőrök a 4-es számú főút 231. kilométerszelvényében 2020. május 25-én 9 óra 10 perctől körülbelül félóra időtartamban. 

Az érintett útszakaszon a helyszínelés idejére teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat Pallag felé terelik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyakorlaton a rendőrkutyák

Szolgálati kutyás képzést tartottak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2020. július 15-én, a Velencei-tó partján.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szentesnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.