Teljes útlezárás a 47-es főúton

2019. 11. 11., h - 19:08
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset miatt teljes az útlezárás a 47-es számú főút, hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszán. Az utazók a városon keresztül tudnak kerülni.

A baleset 2019. november 11-én valamivel 18 óra után történt a főút 200-as kilométerszelvényében. Két személyautó eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze. Az elsődleges adatok szerint a balesetben egy ember megsérült.
A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszán teljes az útlezárás. Az utazók Hódmezővásárhely belvárosa felé tudnak kerülni.
A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy is SOK(K)!

Az elmúlt napokban több halálos baleset történt Bács-Kiskun megyében. A hasonló tragédiák elkerülési lehetőségeire hívja fel a rendőrség a lakosság figyelmét.

 

Autó gázolt el egy gyalogost Téglásnál

Az úttesten sétált az a 74 éves nő, akit egy személyautó elsodort az éjszaka a 4-es számú főúton. A gyalogos a kórházba szállítását követően életét vesztette.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Három nap alatt 81 gyorshajtó

A kapuvári rendőrök többek között a 8611-es számú úton – a korábbi halálos baleset helyszínén – és a 8529-es számú úton tartottak sebesség-ellenőrzést.