Teljes útlezárás a 64-es számú főúton

2018. 08. 18., szo - 23:08
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Dég térségében három gépjármű ütközött össze.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. augusztus 18-án 22 óra 45 perc körül a 64-es számú főút 12-es kilométerszelvényében, Dég közelében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy tehergépjármű, valamint két személygépkocsi ütközött össze.

 

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, ezért a rendőrök a forgalmat Dég, illetve Mezőszilas irányába terelik.

 

Kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Játékos formában oktattak

Két kéz, két láb, két keréken címmel tartott rendezvényt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) Újszilváson április 25-én.

 

Háromgenerációs rendőrcsalád

Többgenerációs rendőrcsaládból származik, ezért Kovács Attila nem is gondolt más szakmára, csak a rendőrségre, amikor pályát választott.

 

I. Zalahalápi Kutyakurzus

Hagyományteremtő szolgálatikutya-viadalt álmodott és valósított meg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) Zalahalápon.

 

Az év rendőrei

Április 26-án a Rendőrségi Igazgatási Központban és a Belügyminisztérium márvány­aulájában tartottak ünnepséget a rendőr- és tűzoltónap alkalmából.

 

Véradással nyújtottak segítséget

Ismét véradó napot tartottak a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságon, hogy az egyenruhások vérükkel is segíthessenek a bajba jutottakon.