Teljes útlezárás a 75-ös főúton

2019. 09. 02., h - 14:31
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Két személygépkocsi ütközött Zalaapáti térségében.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint 2019. szeptember 2-án 13 óra 30 perc körül eddig még tisztázatlan okok és körülmények között két személyautó ütközött össze a 75-ös főút Pacsa és Zalaapáti közötti útszakaszán. A helyszínelés ideje alatt teljes útlezárás van érvényben a balesettel érintett szakaszon. Kerülni a 7522-es számú úton lehet Egeraracsa érintésével.

Kérjük az arra haladókat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.