Teljes útlezárás a 83-as számú főúton

2018. 07. 20., p - 12:53
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Pápa külterületén.

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi a 83-as számú főút 25+800. kilométerszelvényében 2018. július 20-án 11 óra 34 perckor. A balesetben az elsődleges adatok szerint egy személy a helyszínen életét vesztette. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére az út érintett szakaszán teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat a Kéttornyúlaki körforgalom felé terelik.

Kérjük az arra haladó gépjárművezetők fokozott figyelmét és türelmét!

teljes pályás útlezárás


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.