Teljes útlezárás a 84-es számú főúton Sopron térségében

2019. 12. 10., k - 14:28
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött a soproni bevezető úton.

Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt 2019. december 10-én 13 óra 48 perckor a 84-es számú főúton, Sopron térségében. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze. Az elsődleges adatok alapján a személyautóban utazó két ember  megsérült, őket a mentők kórházba vitték. A rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta, és a forgalmat a Sopron és Kópháza körforgalmaknál a 8518-as, valamint a 8645-ös számú utak felé tereli.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.