Teljes útlezárás az M1-es autópályán

2019. 06. 06., cs - 14:19
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, az 54. kilométerszelvényben.

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, az 54. kilométerszelvényben. A rendelkezésre álló adatok alapján, egy személygépkocsi haladt Győr irányából Budapest felé, majd az 54. kilométerszelvényben a gépjármű vezetője ismeretlen okból a szalagkorlátnak ütközött, és a járművel a belső forgalmi sávban a tetejére borulva állt meg.

A műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben, a rendőrök az autópályáról Tatabánya-Óvárosnál leterelik a forgalmat. A sztrádára visszahajtani Bicskénél lehet.

Kérjük, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.