Teljes útlezárás az M1-esen, Mosonmagyaróvár térségében

2020. 06. 29., h - 17:07
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Két kamion ütközött az autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán.

Közúti közlekedési baleset történt 2020. június 29-én 16 óra 39 perckor az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Mosonmagyaróvár térségében. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között két kamion összeütközött. A balesetben az elsődleges adatok szerint egy ember beszorult a járművébe, az ő mentését jelenleg a Katasztrófavédelem munkatársai végzik. A rendőrség az érintett útszakaszt - a szemle és a műszaki mentés idejére - teljes szélességében lezárta, és a forgalmat Lébénynél, a 142. kilométerszelvényben az autópályáról letereli, majd az erre közlekedők a 159. kilométerszelvénynél térhetnek vissza a pályára.

Kérjük az erre haladó gépjárművezetőket, hogy a baleset helyszínén fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.