Teljes útlezárás Bodrogkeresztúrnál

2020. 01. 15., sze - 07:49
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 37-es főúton.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2020. január 15-én 6 óra 30 perc körül a 37-es számú főúton, a bodrogkeresztúri leágazó után Sárospatak felé. Az elsődleges adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között két autó összeütközött. A balesetben egy személy megsérült.

A rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére a balesettel terhelt útszakaszt lezárta, a forgalmat pedig a 35-ös számú főútra terelte .

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők Kelebiánál

Jogellenesen jutott be az ország területére két külföldi férfi, akiket a rendőrök visszakísérnek az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Tolvajokat fogtak

A gödöllői rendőrök két férfit állítottak elő lopás miatt. Mint kiderült, egyikőjüket körözték is.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 17 határsértő Csongrád-Csanád megyében hétfőn. A rendőrök 8 főt feltartóztattak, 9 határsértővel és az őket szállító kisteherautó vezetőjével szemben pedig a román határőrizeti szervekkel közösen intézkedtek.

 

Őrizetben az embercsempész

A rendőrök az elfogott illegális migránsokat a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően, visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.