Torlódás az M0-son Szigetszentmiklós térségben

2019. 08. 17., szo - 20:20
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Anyagi kárral végződött közlekedési baleset miatt alakult ki a torlódás.

Az M0 autóút jobb pályatestén, a 21+500 kilométerszelvényben 2019. augusztus 17-én 18 óra 45 perckor  egy személygépkocsi és nyergesvontató összeütközött. Személyi sérülés nem történt, a járművek a külső forgalmi sávot foglalják el. A baleset során a nyergesvontató a pályatestet elválasztó szalagkorlátot is megrongálta, emiatt a bal pályatest belső forgalmi sávját lezárták. 

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére kialakult torlódásra tekintettel kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyíltan a szegedi nyílt napon

A Szegedi Rendészeti Szakgimnáziumban február 7-én tartottak nyílt napot. A közel száz érdeklődő fiatal bepillantást nyerhetett az intézmény életébe. Láthattak csapatszolgálati, alaki, kutyás, önvédelmi és fegyverbemutatót, megismerkedhettek a bűnügyi helyszínelők és a határvadászok munkájával, valamint megnézhették, milyen körülmények között tanulhatnak, ha beadják a jelentkezési lapot.

 

Kapcsolati tőke

Az érvényesülés zálogaként ismert kapcsolati tőkét kamatoztatta két Heves megyei körzeti megbízott, amikor egy hevesi idősek otthonának betörőjét derítették fel. A rövid idő alatt befutó lakossági információkból eredményt kovácsoltak.

 

Derűs nap Adyligeten

Az Adyligeti Rendészeti Szakgimnáziumban február 6-án tartottak nyílt napot. Megnyitóbeszéde elején, miután köszöntötte a megjelent több száz érdeklődő középiskolást, Sóti Kálmán ezredes, iskolaigazgató utalt arra, hogy a rendőri komoly és felelősségteljes hivatás.

 

Egy művelet más szemszögből

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-ellenes egységénél a mindennapok része a nyomozás, felderítés, és az elkövetők vagy sok esetben elkövetői csoportok elfogása.

 

Hívásfogadók ünnepe

A Miskolci és a Szombathelyi Hívásfogadó Központban programsorozatokkal várták az érdeklődőket a 112-es egységes európai segélyhívó szám (EENA) napján, február 11-én. Idén először csatlakozott a kezdeményezés népszerűsítéséhez a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztálya is.