Torlódás az M3-as autópályán Szentistvánnál

2019. 11. 18., h - 14:59
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt az M3-as autópályán - Szentistván közelében - a leállósávban halad a forgalom.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. november 18-án 14 óra körül az M3-as autópálya 132. kilométerszelvényében, a Nyíregyháza felé tartó szakaszon. Az elsődleges adatok szerint egy román felségjelzésű kisbusz és egy szintén román rendszámú kamion összeütközött. A balesetben ketten megsérültek.

A rendőrség a mentés és a helyszínelés idejére a közlekedőket a leállósávba terelte, ezért az arra haladók forgalomkorlátozásra számíthatnak. Vezessenek óvatosan.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.