Újra járható a Sibrik Miklós út

2019. 06. 11., k - 10:16
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték a helyszínelést Kőbányán.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, egy kamion és egy busz ütközött össze 2019. június 11-én 8 óra 10 perc körül Budapest X. kerületében, a Sibrik Miklós út és a Gyömrői út kereszteződésében. A balesetben az elsődleges információk alapján nem sérült meg senki.

A rendőrök a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a Sibrik Miklós út balesettel érintett szakaszát, a járműforgalmat rendőri irányítás mellett a környező utcákba terelték.

A rendőrök a helyszínelést befejezték, az érintett útvonalon ismét zavartalanul haladhat a forgalom.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

 

Nyárra készen

A nyári szezonban legnagyobb tavaink kapcsán fokozottan érdekelt dunántúli megyék zsarui a tavasz utolsó előtti napján hivatalosan is beszámoltak felkészülésükről.