Vége az útlezárásnak Esztergom és Tát között

2019. 02. 12., k - 15:49
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A 11-es számú főúton újra zavartalanul halad a forgalom.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 11-es számú főúton Esztergom és Tát között. A balesettel érintett útszakaszon a helyszínelés befejeződött, az útlezárás megszűnt, így a forgalom 17 óra 55 perctől ismét zavartalanul halad. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.