Zavartalan a forgalom a 65-ös számú főútvonalon

2019. 06. 16., v - 14:36
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset miatt forgalomkorlátozás volt érvényben Siófok belterületén, a Vak Bottyán utcában.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, 2019. június 16-án 11 óra 11 perckor a 65-ös számú főútvonal 83+400. kilométerszelvényében két gépkocsi ütközött össze, hárman megsérültek. A balesettel érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idején 14 óra 25 percig félpályás útlezárás volt érvényben, a forgalom jelenleg újra zavartalan.

A baleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.