Zavartalan a forgalom a 65-ös számú főútvonalon

2019. 06. 16., v - 14:36
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset miatt forgalomkorlátozás volt érvényben Siófok belterületén, a Vak Bottyán utcában.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, 2019. június 16-án 11 óra 11 perckor a 65-ös számú főútvonal 83+400. kilométerszelvényében két gépkocsi ütközött össze, hárman megsérültek. A balesettel érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idején 14 óra 25 percig félpályás útlezárás volt érvényben, a forgalom jelenleg újra zavartalan.

A baleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.

 

Öt határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.