Zavartalan a forgalom a 68-as számú főútvonalon

2017. 11. 15., sze - 08:32
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset miatt félpályán haladt a forgalom Csokonyavisonta belterületén.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2017. november 15-én 6 óra 50 perc körül a 68-as számú főút 15. kilométerszelvényében két gépkocsi ütközött össze. A mentőszolgálat munkatársai a helyszínről egy személyt vittek kórházba. A balesettel érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idején rendőri irányítás mellett 8 óra 32 percig félpályán haladt a forgalom.

A baleset körülményeit a Barcsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Public transport to Mogyoród

During the weekend of the 2018 Hungarian Grand Prix, over and above the option of travelling individually by car, we would like to draw attention to the alternative of public transport.

 

Tömegközlekedéssel Mogyoródra

A Formula 1 Magyar Nagydíj 2018 versenyhétvége idejére az egyénileg, gépjárművel történő utazás mellett alternatív közlekedési lehetőségre hívja fel a figyelmet a rendőrség.

 

Életmentés összefogással - videóval frissítve

Fürdeni mentek a Drávára Felsőszentmártonnál, azonban egy gyermeket elsodort a víz, többen pedig egy kőgáton és egy szigeten rekedtek. A rendőrök, tűzoltók és mentők összefogásával sikerült megmenteni őket.

 

Kábítószert árult, fenyegetőzött

Fiataloknak is adott el kábítószert a gyanú szerint egy férfi Magyarbánhegyesen. Volt olyan fogyasztó, aki tartozást halmozott fel nála, őt megfenyegette. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az ügy vizsgálatát befejezte.