Zavartalan a forgalom a 76-os számú főúton

2018. 05. 14., h - 10:29
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Véget ért a baleset helyszínelése és a műszaki mentés Nagykapornak közelében.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. május 14-én 8 óra 20 perckor a 76-os számú főút 43-as kilométerszelvényénél. Egy Nagykapornak felé közlekedő Peugeot típusú személyautó sofőrje, eddig még tisztázatlan okok és körülmények között járművével áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol nekiütközött egy Audi típusú gépkocsinak. A baleset következtében az elsődleges információk szerint két személy nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett, egy pedig könnyebben sérült.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés véget ért, a forgalom ismét zavartalanul halad.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.

 

Rugalmas reagálás

Az idei turizmus más lesz, mint ahogy azt a korábbi esztendőkben megszoktuk, csendesebbnek ígérkezik, de a fővárosi zsaruk hasonlóképpen felkészültek. Kapacitásaik hatékony kihasználásával szolgálják a Budapestre látogató hazai és külföldi turistákat.