Zavartalan a forgalom az 5112-es úton

2021. 10. 20., sze - 18:02
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Véget ért a Fadd térségében történt halálos baleset helyszínelése.

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos baleset történt 2021. október 20-án 11 óra 39 perckor. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi közlekedett a Faddról kivezető úton Dunaszentgyörgy irányába, amikor a jármű vezetője ismeretlen körülmények között elvesztette uralmát az autó felett, lesodródott az útról, kitört egy fát, majd többször megpördült a levegőben és felborult.

A balesetben az autó sofőrje, egy 43 éves szekszárdi  nő és 16 éves lánya olyan súlyosan megsérültek, hogy mindketten a helyszínen életüket vesztették. Az autó utasa nem használta a biztonsági övét, kirepült a kocsiból és az úttest túloldalán levő szántóföldre zuhant.

A helyszínelés befejeződött, az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A checklista első pontja: Ajtót bezárni! …hogy más ne feküdjön az ágyába!

Nem fér hozzá kétség, hogy a kertkaput, bejárati ajtót zárni kell! Figyelemre int az a tiszaújvárosi eset, amikor egy nő befeküdt egy másik család ágyába. Bizonyára minden kétséget eloszlat az az eset, ami Szerencsen történt, egy férfi besurrant a házba és az alvó sértett feje mellől elemelt egy telefont!

 

Bilincsben

Nyilvános helyen, egy kisvárdai élelmiszer-áruházban szidalmazta a hivatása miatt.

 

Taxival vitte a migránsokat

A Tolna megyei rendőrök az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőrizték a magyar férfit a kora reggeli órákban, aki autójában négy külföldit szállított.

 

Elfogva

A mosonmagyaróvári járőrök 12 migránst tartóztattak fel és egy azeri embercsempészt fogtak el.