Zavartalan a forgalom Sormáson

2018. 10. 11., cs - 12:56
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Véget ért a halálos kimenetelű közlekedési baleset helyszínelése.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, 2018. október 11-én 8 óra 38 perckor Sormáson, a Petőfi Sándor utca 38. szám előtt eddig még tisztázatlan okok miatt egy csomagszállító kisteherautó tolatás közben elütött egy gyalogosan közlekedő 79 éves helyi nőt, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök befejezték a helyszíni szemlét, a forgalomkorlátozás megszűnt az érintett útszakaszon.

A baleset körülményeit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két gyermeket rabolt ki, öt percen belül elfogták

Dunaújvárosban két tizenhárom éves fiútól vette el a náluk lévő értéktárgyaikat, majd megfenyegette őket az a helyi férfi, akit a részletes személyleírás alapján a rendőrök a bejelentést követően nyomban elfogtak, majd őrizetbe vettek.

 

Más útlevelével próbálkoztak

Embercsempészés miatt indult eljárás egy szerb-magyar kettős állampolgár ellen, aki két koszovói férfit próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Kitüntették

Hosszú időn át végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként kapott belügyminiszteri elismerést Izsák László rendőr alezredes, a Tamási Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője.

 

Nem sikerült

A ház tulajdonosa nem messze ingatlanától feltartóztatta azt a nőt, aki lakásába surrant be, ahonnan ékszereket és egy pénztárcát lopott el Tolnán.

 

A füle sérült

Befejezték az eljárást a rendőrök egy 50 éves bárnai férfival szemben, aki ismerősét bántalmazta.