Zavartalanul halad a forgalom Körmend térségében

2020. 02. 17., h - 16:18
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Feloldották a forgalomkorlátozást a 86-os számú főúton, Vas megyében.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. február 17-én 14 óra 50 perc körüli időben a 86-os számú főút 50-es kilométerszelvényénél, ahol egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött össze. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a balesetben egy személy súlyos, egy személy könnyű sérülést szenvedett.

A szemle és a műszaki mentés befejeződött, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 16 óra 15 perckor feloldották.

 

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek a közlekedés biztonságáért! Ne feledjék, a közlekedési balesetek megelőzhetők!

… hogy mindenki hazaérjen!

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.