55. Hortobágyi Hídivásár

2020. 08. 10., h - 11:41
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A közlekedők ideiglenes forgalomkorlátozásra számíthatnak a 33-as számú főúton.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a közlekedőket, hogy az alábbi helyszínen és időpontban ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe az 55. Hortobágyi Hídivásár miatt:

  • 2020. augusztus 20-án 6 órától, augusztus 23-án 20 óráig a 33-as számú főút 70-74. kilométerszelvénye között, az úttest mindkét oldalán, valamint az útpadkán megállni tilos.                                              
  • 2020. augusztus 20-án 6 órától, augusztus 23-án 20 óráig a Kilenclyukú hídon a gyalogosforgalom szünetel. A gyalogosok a víziszínpad felőli oldalán található gyalogos-hídon közlekedhetnek. 

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a román embercsempész és utasa

Egy román állampolgár ellen embercsempészés elkövetésének gyanúja miatt indul eljárás Csongrád-Csanád megyében. A férfi egy migránst szállított Domaszék közelében, az 55-ös számú főúton.

 

Tizenegy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 11 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.