Forgalmirend-változás Veszprém megyében

2019. 05. 10., p - 14:24
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Kerékpárverseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Zirc térségében szombaton és vasárnap.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy kerékpárverseny miatt forgalomkorlátozásra kell számítani a mezőny Veszprém megyét érintő szakaszán az alábbiak szerint:

  • 2019. május 11-én, szombaton 13 óra és 15 óra között a 8216-os számú úton Bakonycsernye és Zirc között, valamint a 82-es számú főton Zirc és Veszprémvarsány között,
  • 2019. május 12-én, vasárnap 14 óra és 16 óra között a 8219-es számú úton Bakonyszentkirály és Dudar között, a 8216-os számú úton Dudar és Zirc között, valamint a 82-es számú főúton Zirc és Veszprémvarsány között.

A versenyzők az úttesten a menetirány szerinti jobb oldalon közlekedhetnek rendőri biztosítás mellett, azonban szükség esetén a szembe jövő forgalmat megállítják a rendőrök.

Javasoljuk, hogy a járművezetők az adott útvonalon a járműveikkel ne várakozzanak az úttesten.

A verseny teljes útvonala:

2019. május 11-én, szombaton:

Budapest – Zsámbék – Bicske – Csákvár – Bodajk – Bakonycsernye – Csetény – Dudar – Nagyesztergár – Zirc – Zirc-Kardosrét – Veszprémvarsány – Ravazd – Pannonhalma

2019. május 12-én, vasárnap:

Pannonhalma – Ravazd – Bakonypéterd – Veszprémvarsány – Bakonyoszlop – Dudar – Nagyesztergár – Zirc – Zirc-Kardosrét – Veszprémvarsány – Bakonypéterd – Ravazd - Pannonhalma

Kérjük a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.