Forgalmirend-változás Veszprém megyében

2019. 05. 10., p - 14:24
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Kerékpárverseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Zirc térségében szombaton és vasárnap.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy kerékpárverseny miatt forgalomkorlátozásra kell számítani a mezőny Veszprém megyét érintő szakaszán az alábbiak szerint:

  • 2019. május 11-én, szombaton 13 óra és 15 óra között a 8216-os számú úton Bakonycsernye és Zirc között, valamint a 82-es számú főton Zirc és Veszprémvarsány között,
  • 2019. május 12-én, vasárnap 14 óra és 16 óra között a 8219-es számú úton Bakonyszentkirály és Dudar között, a 8216-os számú úton Dudar és Zirc között, valamint a 82-es számú főúton Zirc és Veszprémvarsány között.

A versenyzők az úttesten a menetirány szerinti jobb oldalon közlekedhetnek rendőri biztosítás mellett, azonban szükség esetén a szembe jövő forgalmat megállítják a rendőrök.

Javasoljuk, hogy a járművezetők az adott útvonalon a járműveikkel ne várakozzanak az úttesten.

A verseny teljes útvonala:

2019. május 11-én, szombaton:

Budapest – Zsámbék – Bicske – Csákvár – Bodajk – Bakonycsernye – Csetény – Dudar – Nagyesztergár – Zirc – Zirc-Kardosrét – Veszprémvarsány – Ravazd – Pannonhalma

2019. május 12-én, vasárnap:

Pannonhalma – Ravazd – Bakonypéterd – Veszprémvarsány – Bakonyoszlop – Dudar – Nagyesztergár – Zirc – Zirc-Kardosrét – Veszprémvarsány – Bakonypéterd – Ravazd - Pannonhalma

Kérjük a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.