Forgalomkorlátozás autóverseny miatt 

2020. 06. 20., szo - 09:30
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Rally verseny miatt 2020. június 21-én ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani Nógrád megyében.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy a Magyar Amatőr Rally Bajnokság Északi Régió 1. futama miatt az alábbi ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani:

  • 2020. június 21-én 6 órától 17 óráig a járműforgalom elől teljes szélességében lezárják a 2306-os számú út Zabar és Domaháza közötti szakaszát. Kerülni Pétervására – Ózd útvonalon lehet.

Kérjük a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Potyautas egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Piros lámpán és záróvonalon át

Balesetveszélyesen közlekedő, korábbi halálos balesetek helyszínén tilosban előző, útépítésnél forgalmat irányító lámpák piros jelzésén áthaladó autósokkal szemben intézkedtek a Békés megyei rendőrök.

 

Szerb kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.