Forgalomkorlátozás Baranyában

2019. 05. 10., p - 16:26
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyalogos zarándoklat miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2019. május 11-én Baranya megyében.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe.

 

Szakaszosan és időszakosan lezárják!

2019. május 11-én 7 óra 30 perctől

2019. május 11-én 11 óra 00 percig a Pécs,

58-as számú főút (Kincses úti körfogalom) – Szalánta – Túrony – máriagyűdi bekötőút – Siklós, Pécsi utca útszakaszok menetirány szerinti jobb oldali külső forgalmi sávját.

Az 58-as számú főúton a Pécsről Siklós felé vezető oldalon a belső forgalmi sávban 40 kilométer/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

 

Lezárják!

2019. május 11-én 8 óra 30 perctől

2019. május 11-én 18 óráig a Siklós,

Járó Péter utca 20-36. szám és a Vujicsics Tihamér utca 20-34. szám közötti szakaszát.

 

Egyirányúsítják!

2019. május 11-én 8 óra 30 perctől

2019. május 11-én 18 óráig a Siklós,

Járó Péter utca 1-20. szám közötti szakaszát a Pécsi utca irányába.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a torlódás elkerülése érdekében a Siklós – Villány irányába közlekedőknek a Pécs – Újpetre – Siklós, valamint a Harkány – Drávaszabolcs irányába haladóknak a Pécs – Görcsöny – Diósviszló – Harkány útvonal használatát javasolja.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.