Forgalomkorlátozás Ferencvárosban

2019. 08. 05., h - 10:54
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Filmforgatás miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2019. augusztus 7. és augusztus 8. között Budapest IX. kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe a főváros területén.

 

Tilos megállni!

 

2019. augusztus 7-én 0 órától

2019. augusztus 8-án 6 óráig a Budapest IX.,

 

Gubacsi út 32. és a Gubacsi út 97. szám előtt.

 

Lezárják!

 

2019. augusztus 7-én 0 órától

2019. augusztus 7-én 24 óráig a Budapest IX.,

 

Gubacsi utat, a Szabadkai út és a Gubacsi út 30. szám között.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a sorozatbetörő

Házakba, boltokba tört be, autókat és a piac standjait fosztogatta a gyanú szerint az a domonyi férfi, akit a napokban fogtak el a rendőrök.

 

Határsértő Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Rendőrök adták a vérüket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatásos és rendvédelmi igazgatási alkalmazott állománya 58 és fél liter vért adott, amivel szükség esetén közel 400 ember élete is megmenthető.

 

Négy határsértő egy román autóban

Békés megyében állítottak le a rendőrök egy személyautót, amelyet egy román férfi vezetett. A járműben utazók nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök a sofőrt és utasait is előállították.