Forgalomkorlátozás sportrendezvény miatt

2020. 06. 22., h - 16:50
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A 2020. június 23-án 18 órai kezdettel megrendezésre kerülő MOL Fehérvár FC – Ferencvárosi TC labdarúgó-mérkőzés miatt forgalmirend-változásokra kell számítani Székesfehérváron.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a közlekedőket, hogy a megyeszékhelyen megrendezésre kerülő sportesemény zavartalan lebonyolítása érdekében, 2020. június 23-án 17 óra 25 perctől az alábbi forgalomkorlátozások lépnek életbe:

  • A Szárcsa utca Széchenyi út és Sárkeresztúri út közötti szakasza lezárásra kerül, oda csak a vendégszurkolók, illetve az ott lakók hajthatnak be. Ezen útszakasz Széchenyi út felőli része teljes zárásra kerül, a Sárkeresztúri út felől ideiglenes körforgalmon keresztül léphetnek be az arra jogosultak.
  • A Temető utca a Csíkvári út és a Szárcsa Csárda közötti területe mind a jármű-, mind a gyalogosforgalom elől lezárásra kerül.
  • A Homoksor Hosszúsétatér és Vásártéri út közötti szakasza a Hosszúsétatér irányából egyirányúsításra kerül.

 

Továbbá a sportrendezvény miatt a fenti napon 15 órától

 

  • A Csíkvári út a Hosszúsétatértől a dr. Serényi Antal utcai kereszteződésig terjedő szakasza lezárásra kerül, erre az útszakaszra csak a VIP meghívottak és a technikai személyzete hajthat be.
  • A szurkolók vonulásának függvényében ideiglenesen egyéb zárások lehetnek.

 

A forgalomkorlátozással érintett útszakaszokon rendőrök fogják segíteni a közlekedést, és mindent megtesznek a forgalom folyamatossága, a balesetek megelőzése érdekében.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szeged külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 5 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 21 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset az M7-es autópályán

Pázmánd térségében, a Balaton felé vezető oldalon két gépjármű ütközött össze, ezért lassú haladásra és torlódásra számítsanak a gépkocsivezetők!