Forgalomkorlátozás Zamárdiban

2019. 07. 12., p - 11:10
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A Red Bull Air Race idején 2019. július 13-14-én 7 óra és 19 óra között forgalmirend-változásra kell számítani.

Zamárdiban, a Szent István utcát a Batthyány utca és a Tihany utca között egyirányúsítják, miszerint a Szent István utcába Szántód felől a Tihany utcai kereszteződéstől behajtani tilos. 

A Nagy Sándor utca – Batthyány utca - Szent István utca – Keszeg utca által határolt területre behajtani kizárólag az engedéllyel rendelkezők számára lehetséges.

A Szent István utcán, valamint a Batthyány utcán – a Nagy Sándor utcai kereszteződéstől kezdődően - az úttest mindkét oldalán megállni tilos.

Kérjük az arra közlekedők fokozott türelmét és figyelmét!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.