Forgalomkorlátozások Szentgotthárdon

2019. 07. 23., k - 08:59
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A „Szentgotthárdi Történelmi Napok” rendezvényei és a „Csatafutás” miatt 2019. július 26-án és 2019. július 27-én forgalomkorlátozásra kell számítani.

A „Szentgotthárdi Történelmi Napok” jelmezes felvonulása miatt

teljes útlezárásra kerül:

                                            2019. július 26-án 19 órától 
                                            2019. július 26-án 20 óráig

- a Szentgotthárd, Széll Kálmán tér 2. szám – Széll Kálmán téri kettős körforgalom – Mártírok út 2. szám közötti útszakasz.

 

A „Csatafutás” miatt

teljes útlezárásra kerül:

                                            2019. július 27-én 16.15 órától 
                                            2019. július 27-én 17.30 óráig

  • a Szentgotthárd, Széll Kálmán tér 2. szám és a Széll Kálmán téri kettős körforgalom közötti útszakasz, valamint

félpályás forgalomkorlátozásra kerül:

                                            2019. július 27-én 18.30 órától
                                            2019. július 27-én 19.45 óráig

  • a Szentgotthárd, Széll Kálmán tér 2. szám és a Hunyadi út vége (országhatárig) közötti útszakasz.

 

Munkatársaink a forgalmat a Füzesi út, József Attila utca, Széchenyi István út, Arany János utca, Árpád utca, Kossuth Lajos utca és István király utca felé terelik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyíltan a szegedi nyílt napon

A Szegedi Rendészeti Szakgimnáziumban február 7-én tartottak nyílt napot. A közel száz érdeklődő fiatal bepillantást nyerhetett az intézmény életébe. Láthattak csapatszolgálati, alaki, kutyás, önvédelmi és fegyverbemutatót, megismerkedhettek a bűnügyi helyszínelők és a határvadászok munkájával, valamint megnézhették, milyen körülmények között tanulhatnak, ha beadják a jelentkezési lapot.

 

Kapcsolati tőke

Az érvényesülés zálogaként ismert kapcsolati tőkét kamatoztatta két Heves megyei körzeti megbízott, amikor egy hevesi idősek otthonának betörőjét derítették fel. A rövid idő alatt befutó lakossági információkból eredményt kovácsoltak.

 

Derűs nap Adyligeten

Az Adyligeti Rendészeti Szakgimnáziumban február 6-án tartottak nyílt napot. Megnyitóbeszéde elején, miután köszöntötte a megjelent több száz érdeklődő középiskolást, Sóti Kálmán ezredes, iskolaigazgató utalt arra, hogy a rendőri komoly és felelősségteljes hivatás.

 

Egy művelet más szemszögből

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-ellenes egységénél a mindennapok része a nyomozás, felderítés, és az elkövetők vagy sok esetben elkövetői csoportok elfogása.

 

Hívásfogadók ünnepe

A Miskolci és a Szombathelyi Hívásfogadó Központban programsorozatokkal várták az érdeklődőket a 112-es egységes európai segélyhívó szám (EENA) napján, február 11-én. Idén először csatlakozott a kezdeményezés népszerűsítéséhez a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztálya is.