Forgalomkorlátozások Szolnokon

2018. 06. 18., h - 15:15
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Idén is forgalomkorlátozásokra és forgalmi rend változásokra kell számítania a közlekedőknek a szolnoki Tiszavirág fesztivál ideje alatt.

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy Szolnokon a Tiszavirág Fesztivál megrendezése kapcsán az alábbi lezárásokra és forgalmi rend változásra kell számítaniuk:

 

  • 2018. június 18-tól 2018. június 26-ig a Sóház út református templom és Tisza szálló közötti szakasza a forgalom elöl lezárásra kerül, így a Szapáry út felől a Sóház útra kanyarodók zsákutcába hajtanak. Ugyanezen idő alatt a Táncsics út  a Szigligeti Színháznál kerül lezárásra, így ott a Szigligeti utca felé terelik a forgalmat.

 

  • 2018. június 18-tól június 24-ig a Sóház út egy szakaszát teljesen lezárják Így sem a Szapáry út, sem a Magyar út felől érkezők nem tudnak majd ráhajtani. A Magyar út zsákutcává válik, ahol szembe haladó forgalomra is lehet számítani!

 

  • 2018. június 18-tól 2018. június 26-ig a Tiszai hajósok tere teljes területe lezárásra kerül a forgalom elől.

 

Kérjük a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Aludtak, miközben tolvajok jártak a lakásban

A józsefvárosi nyomozók befejezték annak a három férfinak az ügyét, akik az éjszaka közepén besurrantak egy lakásba, majd onnan pénzt, mobiltelefont és egy slusszkulcsot loptak.