Forgalomkorlátozások Szolnokon

2018. 06. 18., h - 15:15
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Idén is forgalomkorlátozásokra és forgalmi rend változásokra kell számítania a közlekedőknek a szolnoki Tiszavirág fesztivál ideje alatt.

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy Szolnokon a Tiszavirág Fesztivál megrendezése kapcsán az alábbi lezárásokra és forgalmi rend változásra kell számítaniuk:

 

  • 2018. június 18-tól 2018. június 26-ig a Sóház út református templom és Tisza szálló közötti szakasza a forgalom elöl lezárásra kerül, így a Szapáry út felől a Sóház útra kanyarodók zsákutcába hajtanak. Ugyanezen idő alatt a Táncsics út  a Szigligeti Színháznál kerül lezárásra, így ott a Szigligeti utca felé terelik a forgalmat.

 

  • 2018. június 18-tól június 24-ig a Sóház út egy szakaszát teljesen lezárják Így sem a Szapáry út, sem a Magyar út felől érkezők nem tudnak majd ráhajtani. A Magyar út zsákutcává válik, ahol szembe haladó forgalomra is lehet számítani!

 

  • 2018. június 18-tól 2018. június 26-ig a Tiszai hajósok tere teljes területe lezárásra kerül a forgalom elől.

 

Kérjük a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egészségügyi védőháló

A rendvédelmi szervek állományának hivatásos tagjai az átlagosnál nagyobb fizikai, pszichikai – esetlegesen biológiai, kémiai – kockázatnak lehetnek kitéve mindennapi munkájuk során.

 

Felgyorsult az ügymenet

2014 óta a 112-es hívásfogadó központok munkatársait kell tárcsázni baj esetén. Az elmúlt öt évben 25 milliónyian hívták fel ezt a számot, és sajnos nem csak akkor, ha segítséget akartak kérni.