Helyreállt a forgalmi rend a II. kerületben

2019. 01. 16., sze - 19:17
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Befejezték a helyreállítási munkálatokat a Törökvész úton.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, csőtörés történt Budapest II. kerületében 2019. január 16-án 14 óra 45 perckor a csőtörés történt. 

A kiáramló víz alámosta az útburkolatot, ami ennek következtében veszélyessé vált, a Törökvész utat lezárták az Alsó Törökvész út és a Pusztaszeri út között. 

A vízművek munkatársai a munkálatokat befejezték, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

Vezessenek óvatosan!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Átmásztak a kerítésen, keressük őket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága az állampolgárok segítségét kéri az ismeretlen férfiak azonosításához.

 

13 illegális migráns

Bács-Kiskun megyében jogellenesen próbált Magyarország területére bejutni egy migránscsoport.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 16000/131/2009. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Érden is közös érdek

Jól példázza a rend­őri hivatás négy évszakos, 24 órás jellegét az érdiek január 28-ai közterületi akciója. Mindegy, ha esik, ha fúj, szolgálatra menni kell, ez Érden is közérdek.

 

Télen is mozgalmas munka

Télen sem unatkoznak a vízirendőrök a Dunán, ezt bizonyítja, hogy amikor a riport készült, január 29-e egy átlagos napnak indult. Ám pár óra alatt felpörögtek az események.

 

Mikrobusszal segítenek

A 25. Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás forgatagában került sor arra az eseményre, amelyen a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács (NBT) átadott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) részére egy Mercedes Sprintert. Így már országos a Mobil Bűnmegelőzési Centrumok lefedettsége.