Ideiglenes forgalomkorlátozás Ajka térségében

2017. 12. 29., p - 11:11
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Futóverseny miatt félpályás útlezárásra kell számítani vasárnap.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy futóverseny miatt félpályás útlezárás lesz érvényben 2017. december 31-én, vasárnap 15 óra és 17 óra között Ajkán a Petőfi Sándor utca - Pénzes híd - Deák Ferenc utca - Fő utca - Szabadság tér – Petőfi Sándor utca közötti útszakaszon.

A forgalomkorlátozás annyi időre szól, amíg az adott szakaszon a versenyzők áthaladnak.

Kérjük a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset miatt teljes útlezárás Békés megyében

A 44-es számú főúton, Kardosnál két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze. A jelenlegi információk szerint személyi sérülés nem történt, a helyszínelés miatt a főutat a rendőrség lezárta.

 

Kamionban bújtak meg

Két külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Együttműködési megállapodás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége együttműködési megállapodásban rögzítette közös feladatait.

 

Vádemelés a betörő ellen

A hajdúböszörményi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint két lakóházba is betört.

 

Szeméremsértő rendőrkézen

A rendőrök - állampolgári bejelentést követően - rövid idő alatt elfogtak egy férfit, aki szeméremsértő módon mutogatta magát Győrben.