Ideiglenes forgalomkorlátozás Ajkán

2019. 04. 29., h - 16:30
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Felvonulás és rendezvény miatt ideiglenes útlezárásra, forgalomterelésre kell számítani a városban szerdán.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2019. május 1-jén az alábbi forgalmirend-változások lépnek életbe Ajkán:

  • felvonulás miatt 9 óra 45 perctől 10 óra 30 percig teljes útlezárás lesz az Agóra tér – Kossuth utca – Ifjúság utca közötti útszakaszon,
  • rendezvény miatt 9 óra 30 perctől 21 óra 30 percig teljes útlezárás lesz a Sport utcán, az Ifjúság utca kereszteződésétől a civil házig.

Kérjük a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel, a megváltozott forgalmi rend szerint közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértő Tompánál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Tompánál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.