Ideiglenes forgalomkorlátozás Budapest V. kerületében

2017. 10. 12., cs - 14:22
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Demonstráció miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2017. október 14-én Budapest V. kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe a főváros területén.

 

Szakaszosan és időszakosan lezárják!

2017. október 14-én 15 órától

2017. október 14-én 16 óra 30 percig a Budapest V.,

 

Bárczi István utca – Szervita tér – Bécsi utca – József Attila utca Duna felé vezető menetirány szerinti jobb szélső forgalmi sávja – Széchenyi tér Akadémia utca felé vezető menetirány szerinti jobb szélső forgalmi sávja – Akadémia utca – Zoltán utca – Nádor utca útvonalat.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügyek: Falunap után „híd” csere

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a garázda férfival szemben, aki egy egerlövői rendezvényen előzetes szóváltást követően úgy megütött egy férfit, hogy annak „híddal” rögzített fogai kiestek.

 

Fizetés nélkül elhajtott

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 23 éves budapesti férfi ellen.

 

Három deciliter pálinka vezetett balesethez

Vádemelést javasol a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság egy férfival szemben, aki a város külterületén anyagi káros balesetet okozott. A nyomozás során kiderült, hogy a sofőr ittas volt.

 

„Unokázós” csaló

A rákosmenti rendőrök vádemelési javaslattal zárták annak a férfinak az ügyét, aki több százezer forintot csalt ki egy idős férfitől, de a második bűncselekménynél már belefutott a rendőrökbe.