Ideiglenes forgalomkorlátozás Veszprém belvárosában

2018. 11. 09., p - 11:08
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A belvárosi kettős körforgalom aszfaltozása miatt vasárnap ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a megyeszékhelyen.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy a belvárosi kettős forgalom aszfaltozása miatt teljes útlezárás lesz érvényben 2018. november 11-én, vasárnap 7 órától 17 óráig Veszprémben a Megyeház tér – Brusznyai Árpád utca – Mindszenty József utca közötti útszakaszon.

A Dózsa György út irányából érkező gépjárműforgalom a városközpont felé az Óvári Ferenc utca – Megyeház tér – Kórház utca – Bajcsy-Zsilinszky utca – Almádi úton keresztül érheti el a városközpontot.

A Budapest út irányából érkező gépjárműforgalom a Dózsa György utca irányába az Almádi út – Cserepes utca (belső elkerülő) – Stadion utca (belső elkerülő) – Egyetem utca – Iskola utca útvonalon jut el.

Kérjük a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Balesetmentes közlekedést kíván a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.