Ideiglenes forgalomkorlátozás Veszprém belvárosában

2018. 11. 09., p - 11:08
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A belvárosi kettős körforgalom aszfaltozása miatt vasárnap ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a megyeszékhelyen.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy a belvárosi kettős forgalom aszfaltozása miatt teljes útlezárás lesz érvényben 2018. november 11-én, vasárnap 7 órától 17 óráig Veszprémben a Megyeház tér – Brusznyai Árpád utca – Mindszenty József utca közötti útszakaszon.

A Dózsa György út irányából érkező gépjárműforgalom a városközpont felé az Óvári Ferenc utca – Megyeház tér – Kórház utca – Bajcsy-Zsilinszky utca – Almádi úton keresztül érheti el a városközpontot.

A Budapest út irányából érkező gépjárműforgalom a Dózsa György utca irányába az Almádi út – Cserepes utca (belső elkerülő) – Stadion utca (belső elkerülő) – Egyetem utca – Iskola utca útvonalon jut el.

Kérjük a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Balesetmentes közlekedést kíván a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fegyelmi

Budapest rendőrfőkapitánya vizsgálatot rendelt el, mert egy bejelentésre nem megfelelően reagált a Tevékenység-irányítási központ munkatársa.

 

Ököllel ütötte a gyermeket

Súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt fogtak el a győri rendőrök egy helybéli férfit.