Ideiglenes forgalomkorlátozás Veszprém belvárosában

2018. 11. 09., p - 11:08
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A belvárosi kettős körforgalom aszfaltozása miatt vasárnap ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a megyeszékhelyen.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy a belvárosi kettős forgalom aszfaltozása miatt teljes útlezárás lesz érvényben 2018. november 11-én, vasárnap 7 órától 17 óráig Veszprémben a Megyeház tér – Brusznyai Árpád utca – Mindszenty József utca közötti útszakaszon.

A Dózsa György út irányából érkező gépjárműforgalom a városközpont felé az Óvári Ferenc utca – Megyeház tér – Kórház utca – Bajcsy-Zsilinszky utca – Almádi úton keresztül érheti el a városközpontot.

A Budapest út irányából érkező gépjárműforgalom a Dózsa György utca irányába az Almádi út – Cserepes utca (belső elkerülő) – Stadion utca (belső elkerülő) – Egyetem utca – Iskola utca útvonalon jut el.

Kérjük a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Balesetmentes közlekedést kíván a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Anya és fia rabolt pénzt az idős férfitól

Rablás miatt indult büntetőeljárás egy 50 éves badacsonytördemici nő és 16 éves fia ellen, a Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Szemeteskukát dobáltak

A tiszakécskei nyomozók alig egy héten belül másodjára vették őrizetbe a tegnapi garázdaság egyik gyanúsítottját.

 

Kamionokban bújtak meg

Tompánál két tehergépjármű rakterében elbújva próbált meg Magyarország területére bejutni két migráns csoport.

 

Két helyszín, két súlyos sérült

Gyulán egy kerékpárosnak, Orosházán egy kerékpárját toló gyalogosnak ütközött teherautó. A baleseteket a gyanú szerint mindkét esetben a tehergépkocsi-vezetők okozták. A rendőrség az ügyek vizsgálatát befejezte.