Kézilabda mérkőzés Debrecenben

2017. 12. 28., cs - 08:24
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Forgalomkorlátozásra kell számítani 2017. december 30-án Debrecenben.

Debrecenben 2017. december 30-án rendezik meg a DVSC TVP – EUBILITY GROUP BÉKÉSCSABA női kézilabda mérkőzést.

Ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe Debrecenben:

  • 18 órától előreláthatólag 22 óráig a Hódos Imre Rendezvénycsarnok mögötti parkolóban minden jármű forgalma és várakozása tilos. A lezárt területre csak a külön engedéllyel rendelkező, illetve vendégszurkolói gépjárművek hajthatnak be.
  • 18 órától előreláthatólag 22 óráig a vendégszurkolók érkezésének és távozásának időszakában a Pattantyús utca ideiglenes lezárásra kerül.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Stabil csapattal

Összeszokott állomány vigyázza Törökszentmiklós és a hozzá tartozó hat település 36 ezer lakójának nyugalmát. A rutinos zsaruknak kiváló a hely- és a személyismeretük, gyakran már egy tanú leírásából, a tolvaj mozgásából megmondják, kit kell keresni. Így volt január második hetében is, amikor minden tudomásukra jutott bűncselekményt felderítettek.

 

Megtalálta a tulajt az orgazda

Igencsak belecsaptak a húrokba, Észak-Magyar­ország legjelentősebb XXI. századi hangszerlopását követte el a háromfős bűnbanda.

 

Hittel szolgál

Kétszer szerelt fel rendőrnek. Igazából sosem tudott elszakadni a zsaruléttől, így ismét az állomány mellett döntött – immár felszentelt lelkészként Pallagi Andrea törzsőrmester, a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság vizsgálója.