Kigyulladt egy lakóház tetőszerkezete Budapesten

2019. 02. 09., szo - 13:26
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az oltás ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítani.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint 2019. február 9-én 13 óra 6 perckor Budapest XII. kerületében, a Margaréta utca 6. szám alatti lakóház tetőszerkezete eddig tisztázatlan körülmények között kigyulladt. 

Az oltást a katasztrófavédelem munkatársai megkezdték, melynek idejére a rendőrök lezárták a Margaréta utat és a Németvölgyi utat a Levendula utca és a Margaréta utca között. 

Kérjük ha tehetik, kerüljék el a megjelölt útszakaszt. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.